First grand hotel odense restaurant

Restaurant Grand på First Hotel i centrum – Odense

Restaurant i Odense – Restaurant Grand på First Hotel i centrum

Velkommen til Champagnebrunch på Grand Hotel i Odense. Sæt dig til rette i Restauranten fra 1897 og nyd en luksuriøs og eksklusiv brunchoplevelse i 5 …

Oplev klassisk fransk gastronomi på Restaurant Grand på First Hotel Grand i Odense. Nyd atomsfæren restauranten og hotellets cocktailbar.

Restaurant Grand i Odense – GRAND HOTEL

Restaurant Grand i Odense

Oplev den engelske tradition i Odense, når vi slår dørene op til teselskab i Restaurant Grand. Eftermiddagen byder på 3 herlige serveringer. SKO …

Den bedste spiseoplevelse finder du i Restaurant Grand i Odense. Nyd stemningen fra 1897 og den historiske signaturemenu i de smukke rammer på first Hotel Grand.

Grand Hotel Odense

GRAND HOTEL / Restaurant, Bar & Event

First Hotel Grand, Odense: Se 1.200 anmeldelser fra rejsende, 469 billeder og gode tilbud vedr. First Hotel Grand, placeret som nr. 4 af 18 hoteller i …

Grand Hotel ligger centralt i Odense. Hotellet går helt tilbage til 1897 og kombinerer den rige historie og klassiske atmosfære med de moderne faciliteter på bedste vis. Med 135 klassiske værelser og konferencefaciliteter for 160 personer er hotellet et godt valg til konferencer, events, forretningsrejsende, aktive weekender og romantiske getaways.

KONTAKT – Grand Hotel Odense

KONTAKT | GRAND HOTEL

Restaurant Grand. 45 anmeldelser. Nr. 108 af 286 spisesteder i Odense · Twister. 20 anmeldelser. Nr. 266 af 286 spisesteder i Odense · Kok & Vin. 427 anmeldelser.

Firmafest, konference, bryllup og konfirmation, På First Hotel Grand i Odense har vi lokaler til både møde og fest. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud.

Champagnebrunch – Grand Hotel Odense

Champagnebrunch | GRAND HOTEL

De elegante omgivelser i restauranten på First Hotel Grand emmer af historier … First Hotel Grand Foto: Rico Feldfoss … Jernbanegade 18, 5000 Odense C.

Velkommen til Champagnebrunch på Grand Hotel i Odense. Sæt dig til rette i Restauranten fra 1897 og nyd en luksuriøs og eksklusiv brunchoplevelse i 5 serveringer skabt af den visionære kok Nikolaj Nielsen Janning-Thorup.

EVENT – GRAND HOTEL

EVENT | GRAND HOTEL

Oplev de mange spændende events på Grand Hotel i Odense

FIRST HOTEL GRAND (Odense, Danmark) – anmeldelser

FIRST HOTEL GRAND (Odense, Danmark) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor

First Hotel Grand, Odense: Se 1.202 anmeldelser fra rejsende, 469 billeder og gode tilbud vedr. First Hotel Grand, placeret som nr. 4 af 18 hoteller i Odense og med bedømmelsen 4 af 5 på Tripadvisor.

De 10 bedste restauranter i nærheden af First Hotel Grand

De 10 bedste restauranter i nærheden af First Hotel Grand – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af First Hotel Grand i Odense på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af First Hotel Grand i Odense, Danmark.

Restaurant Grand, frokost og aftenservering – Visitodense

Restaurant Grand, frokost og aftenservering

De elegante omgivelser i restauranten på First Hotel Grand emmer af historier om gode stunder og prægtige fester og drives med respekt for hotellets historie.

Keywords: first grand hotel odense restaurant, first hotel grand odense restaurant